Filtros : "Rodriguez Llanos, Jaiber Humberto" Limpar

Filtros



Refine with date range


  • Source: Colloid and Polymer Science. Unidades: FZEA, EP

    Subjects: NANOCOMPOSITOS, POLÍMEROS (QUÍMICA ORGÂNICA), EMBALAGENS DE ALIMENTOS

    PrivadoAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      RODRIGUEZ LLANOS, Jaiber Humberto et al. Increase in the physical performance of nanostructured starch/chitosan blends with montmorillonite. Colloid and Polymer Science, p. 1-15, 2021Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1007/s00396-021-04907-5. Acesso em: 01 maio 2024.
    • APA

      Rodriguez Llanos, J. H., Avezum, L., Dacanal, G. C., & Tadini, C. C. (2021). Increase in the physical performance of nanostructured starch/chitosan blends with montmorillonite. Colloid and Polymer Science, 1-15. doi:10.1007/s00396-021-04907-5
    • NLM

      Rodriguez Llanos JH, Avezum L, Dacanal GC, Tadini CC. Increase in the physical performance of nanostructured starch/chitosan blends with montmorillonite [Internet]. Colloid and Polymer Science. 2021 ; 1-15.[citado 2024 maio 01 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s00396-021-04907-5
    • Vancouver

      Rodriguez Llanos JH, Avezum L, Dacanal GC, Tadini CC. Increase in the physical performance of nanostructured starch/chitosan blends with montmorillonite [Internet]. Colloid and Polymer Science. 2021 ; 1-15.[citado 2024 maio 01 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s00396-021-04907-5
  • Source: Journal of Food Engineering. Unidade: EP

    Subjects: NANOPARTÍCULAS, AMIDO, QUITOSANA, EXTRUSÃO, EMBALAGENS DE ALIMENTOS

    PrivadoAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      RODRIGUEZ LLANOS, Jaiber Humberto e TADINI, Carmen Cecília e GASTALDI, Emmanuelle. New strategies to fabricate starch/chitosan-based composites by extrusion. Journal of Food Engineering, v. 290, p. 1-11, 2021Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2020.110224. Acesso em: 01 maio 2024.
    • APA

      Rodriguez Llanos, J. H., Tadini, C. C., & Gastaldi, E. (2021). New strategies to fabricate starch/chitosan-based composites by extrusion. Journal of Food Engineering, 290, 1-11. doi:10.1016/j.jfoodeng.2020.110224
    • NLM

      Rodriguez Llanos JH, Tadini CC, Gastaldi E. New strategies to fabricate starch/chitosan-based composites by extrusion [Internet]. Journal of Food Engineering. 2021 ; 290 1-11.[citado 2024 maio 01 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2020.110224
    • Vancouver

      Rodriguez Llanos JH, Tadini CC, Gastaldi E. New strategies to fabricate starch/chitosan-based composites by extrusion [Internet]. Journal of Food Engineering. 2021 ; 290 1-11.[citado 2024 maio 01 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2020.110224
  • Unidade: FZEA

    Subjects: AMIDO, MANDIOCA, QUITOSANA, MATERIAIS NANOESTRUTURADOS, BAMBU

    Acesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      RODRIGUEZ LLANOS, Jaiber Humberto. Desenvolvimento e caracterização de bionanocompósitos pelo método de extrusão. 2018. Tese (Doutorado) – Universidade de São Paulo, Pirassununga, 2018. Disponível em: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/74/74133/tde-21062018-111609/. Acesso em: 01 maio 2024.
    • APA

      Rodriguez Llanos, J. H. (2018). Desenvolvimento e caracterização de bionanocompósitos pelo método de extrusão (Tese (Doutorado). Universidade de São Paulo, Pirassununga. Recuperado de http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/74/74133/tde-21062018-111609/
    • NLM

      Rodriguez Llanos JH. Desenvolvimento e caracterização de bionanocompósitos pelo método de extrusão [Internet]. 2018 ;[citado 2024 maio 01 ] Available from: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/74/74133/tde-21062018-111609/
    • Vancouver

      Rodriguez Llanos JH. Desenvolvimento e caracterização de bionanocompósitos pelo método de extrusão [Internet]. 2018 ;[citado 2024 maio 01 ] Available from: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/74/74133/tde-21062018-111609/
  • Source: International Journal of Biological Macromolecules. Unidades: EP, FZEA

    Subjects: NANOPARTÍCULAS, AMIDO, QUITOSANA, BAMBU

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      RODRIGUEZ LLANOS, Jaiber Humberto e TADINI, Carmen Cecília. Preparation and characterization of bio-nanocomposite films based on cassava starch or chitosan, reinforced with montmorillonite or bamboo nanofibers. International Journal of Biological Macromolecules, v. 107, p. 371-382, 2018Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.ijbiomac.2017.09.001. Acesso em: 01 maio 2024.
    • APA

      Rodriguez Llanos, J. H., & Tadini, C. C. (2018). Preparation and characterization of bio-nanocomposite films based on cassava starch or chitosan, reinforced with montmorillonite or bamboo nanofibers. International Journal of Biological Macromolecules, 107, 371-382. doi:10.1016/j.ijbiomac.2017.09.001
    • NLM

      Rodriguez Llanos JH, Tadini CC. Preparation and characterization of bio-nanocomposite films based on cassava starch or chitosan, reinforced with montmorillonite or bamboo nanofibers [Internet]. International Journal of Biological Macromolecules. 2018 ; 107 371-382.[citado 2024 maio 01 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.ijbiomac.2017.09.001
    • Vancouver

      Rodriguez Llanos JH, Tadini CC. Preparation and characterization of bio-nanocomposite films based on cassava starch or chitosan, reinforced with montmorillonite or bamboo nanofibers [Internet]. International Journal of Biological Macromolecules. 2018 ; 107 371-382.[citado 2024 maio 01 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.ijbiomac.2017.09.001
  • Source: TechConnect Briefs. Conference titles: TechConnect World Innovation Conference and Expo. Unidades: EP, FZEA

    Subjects: AMIDO, QUITOSANA, NANOPARTÍCULAS, BAMBU, MATERIAIS NANOESTRUTURADOS, PLÁSTICOS BIODEGRADÁVEIS

    Acesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      RODRIGUEZ LLANOS, Jaiber Humberto e TADINI, Carmen Cecília e GASTALDI, Emmanuelle. Nanostructured biopolymers obtained from blends by extrusion. 2018, Anais.. Danville: TechConnect, 2018. Disponível em: https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-02154401/document. Acesso em: 01 maio 2024.
    • APA

      Rodriguez Llanos, J. H., Tadini, C. C., & Gastaldi, E. (2018). Nanostructured biopolymers obtained from blends by extrusion. In TechConnect Briefs. Danville: TechConnect. Recuperado de https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-02154401/document
    • NLM

      Rodriguez Llanos JH, Tadini CC, Gastaldi E. Nanostructured biopolymers obtained from blends by extrusion [Internet]. TechConnect Briefs. 2018 ;[citado 2024 maio 01 ] Available from: https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-02154401/document
    • Vancouver

      Rodriguez Llanos JH, Tadini CC, Gastaldi E. Nanostructured biopolymers obtained from blends by extrusion [Internet]. TechConnect Briefs. 2018 ;[citado 2024 maio 01 ] Available from: https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-02154401/document
  • Source: Journal of Biomaterials and Nanobiotechnology. Unidade: FZEA

    Subjects: FILMES COMESTÍVEIS (PROPRIEDADES FÍSICAS), QUITOSANA

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      RODRIGUEZ LLANOS, Jaiber Humberto e VERCIK, Luci Cristina de Oliveira e VERCIK, Andrés. Physical properties of chitosan films obtained after neutralization of polycation by slow drip method. Journal of Biomaterials and Nanobiotechnology, v. 6, n. 4, p. 276-291, 2015Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.4236/jbnb.2015.64026. Acesso em: 01 maio 2024.
    • APA

      Rodriguez Llanos, J. H., Vercik, L. C. de O., & Vercik, A. (2015). Physical properties of chitosan films obtained after neutralization of polycation by slow drip method. Journal of Biomaterials and Nanobiotechnology, 6( 4), 276-291. doi:10.4236/jbnb.2015.64026
    • NLM

      Rodriguez Llanos JH, Vercik LC de O, Vercik A. Physical properties of chitosan films obtained after neutralization of polycation by slow drip method [Internet]. Journal of Biomaterials and Nanobiotechnology. 2015 ; 6( 4): 276-291.[citado 2024 maio 01 ] Available from: https://doi.org/10.4236/jbnb.2015.64026
    • Vancouver

      Rodriguez Llanos JH, Vercik LC de O, Vercik A. Physical properties of chitosan films obtained after neutralization of polycation by slow drip method [Internet]. Journal of Biomaterials and Nanobiotechnology. 2015 ; 6( 4): 276-291.[citado 2024 maio 01 ] Available from: https://doi.org/10.4236/jbnb.2015.64026
  • Source: Journal of Polymer Engineering. Unidade: FZEA

    Subjects: BIOPOLÍMEROS, QUITOSANA, NANOPARTÍCULAS

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      AYALA VALENCIA, Germán et al. Electronic transport in organic memories of chitosan with gold nanoparticles. Journal of Polymer Engineering, v. 34, n. 2, p. 105-111, 2014Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1515/polyeng-2013-0142. Acesso em: 01 maio 2024.
    • APA

      Ayala Valencia, G., Rodriguez Llanos, J. H., Vercik, L. C. de O., & Vercik, A. (2014). Electronic transport in organic memories of chitosan with gold nanoparticles. Journal of Polymer Engineering, 34( 2), 105-111. doi:10.1515/polyeng-2013-0142
    • NLM

      Ayala Valencia G, Rodriguez Llanos JH, Vercik LC de O, Vercik A. Electronic transport in organic memories of chitosan with gold nanoparticles [Internet]. Journal of Polymer Engineering. 2014 ; 34( 2): 105-111.[citado 2024 maio 01 ] Available from: https://doi.org/10.1515/polyeng-2013-0142
    • Vancouver

      Ayala Valencia G, Rodriguez Llanos JH, Vercik LC de O, Vercik A. Electronic transport in organic memories of chitosan with gold nanoparticles [Internet]. Journal of Polymer Engineering. 2014 ; 34( 2): 105-111.[citado 2024 maio 01 ] Available from: https://doi.org/10.1515/polyeng-2013-0142
  • Source: International Journal of Nano and Biomaterials (IJNBM). Unidade: FZEA

    Subjects: NANOPARTÍCULAS, NANOTECNOLOGIA, EXTRATOS (FORMAS FARMACÊUTICAS)

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      AYALA VALENCIA, Germán et al. Synthesis and characterisation of gold nanoparticles using Mentha piperita leaf extract: a green, non-toxic and rapid method. International Journal of Nano and Biomaterials (IJNBM), v. 5, n. 2/3, p. 181-192, 2014Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1504/IJNBM.2014.066905. Acesso em: 01 maio 2024.
    • APA

      Ayala Valencia, G., Vercik, L. C. de O., Ferreira, L. G., Rodriguez Llanos, J. H., & Vercik, A. (2014). Synthesis and characterisation of gold nanoparticles using Mentha piperita leaf extract: a green, non-toxic and rapid method. International Journal of Nano and Biomaterials (IJNBM), 5( 2/3), 181-192. doi:10.1504/IJNBM.2014.066905
    • NLM

      Ayala Valencia G, Vercik LC de O, Ferreira LG, Rodriguez Llanos JH, Vercik A. Synthesis and characterisation of gold nanoparticles using Mentha piperita leaf extract: a green, non-toxic and rapid method [Internet]. International Journal of Nano and Biomaterials (IJNBM). 2014 ; 5( 2/3): 181-192.[citado 2024 maio 01 ] Available from: https://doi.org/10.1504/IJNBM.2014.066905
    • Vancouver

      Ayala Valencia G, Vercik LC de O, Ferreira LG, Rodriguez Llanos JH, Vercik A. Synthesis and characterisation of gold nanoparticles using Mentha piperita leaf extract: a green, non-toxic and rapid method [Internet]. International Journal of Nano and Biomaterials (IJNBM). 2014 ; 5( 2/3): 181-192.[citado 2024 maio 01 ] Available from: https://doi.org/10.1504/IJNBM.2014.066905

Digital Library of Intellectual Production of Universidade de São Paulo     2012 - 2024